ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

16 Οκτ 2024

9ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας - Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας και πλήθος τοπικών φορέων και συλλόγων, διοργανώνει τον 9ο Νυχτερινό Δρόμο Νερού Έδεσσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024, με αφετηρία και τερματισμό τους Μικρούς Καταρράκτες Έδεσσας. Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 19:00.

 Ο Νυχτερινός Δρόμος Νερού αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις της περιοχής, αφιερωμένη στα ελευθέρια της Έδεσσας, με το σύνθημα: «Τρέχω Ελεύθερα, Σκέφτομαι Ελεύθερα, Δημιουργώ Ελεύθερα». Στη διοργάνωση συμμετέχουν τοπικοί αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντές, καθώς και σχολεία της πόλης, ενισχύοντας το πνεύμα της συνεργασίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Εκατοντάδες κάτοικοι και επισκέπτες απολαμβάνουν μαζί τους δρόμους του νερού και τις πεζοδρομημένες διαδρομές δίπλα στα ποτάμια και τα κανάλια της Έδεσσας.

 Διαδρομή και Λεπτομέρειες Συμμετοχής : Ο αγώνας, συνολικής απόστασης 5 χιλιομέτρων, ακολουθεί μία επίπεδη και ασφαλτοστρωμένη διαδρομή γύρω από τους καταρράκτες και την ιστορική περιοχή Βαρόσι. Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά, με τη χρήση ατομικών τσιπ, και οι αθλητές θα μπορούν να παραλάβουν τα απαραίτητα για τη συμμετοχή τους από τη γραμματεία, η οποία θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως τις 17:00. Εγγραφές και Συμμετοχές : Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Έδεσσας (www.edessacity.gr) έως τις 21 Οκτωβρίου 2024. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 6,00 ευρώ, ενώ υπάρχει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα με κόστος 10,00 ευρώ, υπό την προϋπόθεση περιορισμένων διαθέσιμων θέσεων. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Γηροκομείο Έδεσσας.

 Ασφάλεια και Υγειονομική Κάλυψη : Η διοργάνωση φροντίζει για την πλήρη υγειονομική κάλυψη των συμμετεχόντων, με παρουσία ιατρικού προσωπικού και ασθενοφόρου. Παράλληλα, η Τροχαία Έδεσσας θα διασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των δρομέων, με ρυθμίσεις στην κυκλοφορία. Απονομές και Ειδικές Τιμές : Μετά το πέρας του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν απονομές μεταλλίων στους πρώτους τρεις νικητές κάθε κατηγορίας, καθώς και ειδικά βραβεία σε νεώτερους αθλητές που διακρίθηκαν σε εθνικό επίπεδο καθώς σε αθλητές που διέπρεψαν στο παρελθόν. Όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο. Η βραδιά θα κλείσει με ένα DJ Party, αφιερωμένο στους εθελοντές της διοργάνωσης, στους Μικρούς Καταρράκτες, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης. Σας περιμένουμε όλους να συμμετάσχετε και να ζήσετε την εμπειρία του 9ου Νυχτερινού Δρόμου Νερού Έδεσσας, σε μια μοναδική γιορτή αθλητισμού και ελευθερίας.

Διοργάνωση : ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, Γυμναστικός Σύλλογος Έδεσσας, Εδεσσαϊκή Γυμναστική Ένωση, Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, Εδεσσαίοι Εθελοντές, Λύκεια Εδεσσας, Ποδηλατικός Σύλλογος Αερωπός Έδεσσας, Σύλλογος Συνταξιούχων ΔΕΗ Ν.Πέλλας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, Σύλλογος Νεφροπαθών Ν.Πέλλας «Αγ.Ανάργυροι», Σύλλογος Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα», Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μ.Αλέξανδρος». Με την στήριξη της Τροχαίας Έδεσσας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.edessacity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: