ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

15 Ιουλ 2024

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

   


Με ενδιαφέρουσες ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές από το θερινό σινεμά με την φροντίδα του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας.

 (κάθε Δευτέρα Κινηματογραφική Λέσχη)

->ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: Peeping Tom

Θρίλερ . Διάρκεια: 101΄. Σκηνοθεσία: Μάϊκλ Πάουελ. Πρωταγωνιστούν: Κάρλχαϊντς Μπεμ, Ανα Μάσεϊ, Μαξίν Όντλεϊ, Μόιρα Σίρερ

Η εμβληματική ταινία του Μάικλ Πάουελ επιστρέφει στα θερινά σινεμά αυτό το καλοκαίρι με ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες 4K, για να μας τραβήξει ξανά στο σύμπαν της ηδονοβλεψίας του σινεμά, της ψυχικής κακοποίησης, του μπλε και του κόκκινου που πάντα θα φωτίζουν τα τραύματα.

 

->ΤΡΙΤΗ 16 και ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024: Μικρά πρόστυχα γράμματα.

Κομεντί. Διάρκεια: 100’. Σκηνοθεσία: Τέα Σάροκ. Πρωταγωνιστούν:  Ολίβια Κόλμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Τίμοθι Σπολ, Τζέμα Τζόουνς, Μαλάχι Κέρμπι.

Όταν η βαθιά συντηρητική Αγγλίδα Έντιθ Σουάν και οι γείτονές της αρχίζουν να λαμβάνουν πονηρές επιστολές γεμάτες άθελα ξεκαρδιστικές βωμολοχίες, η θορυβώδης, ασεβής, Ιρλανδή μετανάστης γειτόνισσα Ρόουζ Γκούντινγκ κατηγορείται για το έγκλημα. Οι ανώνυμες επιστολές προκαλούν εθνικό σάλο και ακολουθεί μια δίκη. Ωστόσο, καθώς οι γυναίκες της πόλης - με επικεφαλής τον αστυνομικό Gladys Moss - αρχίζουν να ερευνούν οι ίδιες το έγκλημα, υποπτεύονται ότι κάτι δεν πάει καλά και η Rose μπορεί να μην είναι τελικά ο ένοχος.

 

 

 

 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 Ώρα έναρξης προβολής: 21:15.  

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

 Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.  

Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια: 

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/

Δεν υπάρχουν σχόλια: