ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

24 Ιουν 2024

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα


Με ενδιαφέρουσες ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές από το θερινό σινεμά με την φροντίδα του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας.

 -Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024: Ζώνη ενδιαφέροντος.

Δραματική. Διάρκεια: 105’. Σκην.: Τζόναθαν Γκλέϊζερ. Ηθοποιοί: Sandra Hüller, Christian Friedel, Freya Kreutzkam, Ralph Herforth, Max Beck.

Το Μεγάλο Βραβείο στο Φεστιβάλ Καννών 2023.  

«Δεν έχετε δει ποτέ μια ταινία για το Ολοκαύτωμα όπως το “The Zone of Interest“» The New York Times

  Ο διοικητής του Άουσβιτς, Rudolf Höss, και η σύζυγός του Hedwig, προσπαθούν να φτιάξουν μια ονειρεμένη ζωή για την οικογένειά τους σε ένα σπίτι και έναν κήπο δίπλα στο στρατόπεδο.


-Τρίτη 25, Τετάρτη 26, Πέμπτη 27, Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου 2024:  Τα μυαλά που κουβαλάς 2. (μεταγλ.)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 96’. Σκην.: Kelsey Mann.

Δανείζουν τις φωνές τους: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά - φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας».

 

**Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δίνονται 60 ηλεκτρονικά εισιτήρια και διατίθενται άλλα 60 στην είσοδο του ταμείου. Θα πρέπει να είστε εγκαίρως στο χώρο του θερινού σινεμά διότι δεν γίνεται κράτηση θέσεων. Πέραν των εισιτηρίων αυτών δεν υπάρχουν επιπλέον διαθέσιμες θέσεις.

 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

 Ώρα έναρξης προβολής: 21:30.  Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ. Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.  Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια: 

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/

Δεν υπάρχουν σχόλια: