ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

14 Σεπ 2023

ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ - ΠΕΛΛΑ ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ «Τιμούμε τους μάρτυρες – ήρωες της πόλης μας»

Ημέρα μνήμης σήμερα για τα Γιαννιτσά, που συμπληρώνονται 79 χρόνια από την ομαδική εκτέλεση των συμπολιτών μας στις 14ης Σεπτεμβρίου 1944. Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Καστερίδης Στάθης μαζί με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους τίμησαν τους 120 φονευθέντες και την εκτέλεση του Δημάρχου Γιαννιτσών Θωμά Μαγκριώτη από τα στρατεύματα κατοχής. Ο κ. Καστερίδης δήλωσε σχετικά: «Εβδομήντα εννιά χρόνια μετά, η συλλογική μνήμη ανακαλεί το σκληρό γεγονός και τιμούμε τους μάρτυρες - ήρωες της πόλης. Δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τις εκδηλώσεις μνήμης. Ήταν το ελάχιστο χρέος προς αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους, όταν ανάμεσα στους φονευθέντες ήταν και ο Δήμαρχος Γιαννιτσών Θωμάς Μαγκριώτης. Να μη ζήσει ο τόπος μας, άλλη τέτοια μέρα».
 Στοιχεία Επικοινωνίας με το συνδυασμό «Πέλλα Δήμος για όλους»: Kasteridisoffice23@gmail.com – 6947 429514 
 Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Καστερίδης. Σήμερα Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου με επόμενους σταθμούς την Αξό, την Κρώμνη και τον Νέο Μυλότοπο. Χθες Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκε, μαζί με υποψηφίους Συμβούλους και συνεργάτες του, την Πέλλα και τη Νέα Πέλλα προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Παράλληλα στο περιθώριο των συναντήσεων άδραξε την ευκαιρία να επισκεφτεί και το Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας. 
 Υπενθυμίζουμε ότι ο συνδυασμός θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου των Γιαννιτσών (Ελευθερίου Βενιζέλου 88) το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: