ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

19 Φεβ 2023

Η παρουσίαση του βουλευτικού ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας


Με μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Τομεακής Επιτροπής Πέλλας του ΚΚΕ με θέμα: « Το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας». Την κεντρική παρέμβαση στην εκδήλωση έκανε ο γραμματέας της Τ.Ε. Πέλλας του ΚΚΕ Καλαϊτζής Μιχάλης. Κλείνοντας παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για την Π.Ε. Πέλλας στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε: «Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Πέλλα απαρτίζεται από άνδρες και γυναίκες που βρίσκονται στο μετερίζι των αγώνων εδώ στην περιοχή. Από εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, συνδικαλιστές σε σωματεία και μαζικούς φορείς του κινήματος. Μπροστά και στις εκλογές η δύναμη που θα πάρει το ΚΚΕ μπορεί να ενισχύσει τον λαό πολλαπλά, γιατί δεν είναι συγκυριακή, δεν αλλάζει μετερίζι, παραμένει σταθερή, με σκοπό να δυναμώσει ο λαός, οι εργαζόμενοι και οι διεκδικήσεις τους!!! 
Καλή δύναμη σε όλους και όλες.» 
 Αναλυτικά οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στην Π.Ε. Πέλλας είναι οι εξής: 
Κουτούφης Φάνης, 44 ετών, αγρότης- πωλητής λαϊκών αγορών από τα Γιαννιτσά. Απόφοιτος του τμήματος φυτικής παραγωγής, της σχολής τεχνολόγων γεωπονίας του ΤΕΙ Λάρισας. Γραμματέας του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης «η Ομόνοια». Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του σωματείου πωλητών λαϊκών αγορών του Δήμου Πέλλας. 
 Παπαδοπούλου Ελένη, 27 ετών, ψυχολόγος από τον Εξαπλάτανο Αλμωπίας. Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακό στο ποινικό δίκαιο και τις εξαρτήσεις της νομικής σχολής του ΑΠΘ. Μέλος της πανελλαδικής γραμματείας του ΕΣΥΝ και μέλος του πανδημοκρατικού συλλόγου γυναικών του κέντρου της Θεσσαλονίκης. 
 Παπαδοπούλου Ολυμπία, 58 ετών, συνταξιούχος από τα Γιαννιτσά. Δημοτική Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στα Γιαννιτσά. Μέλος του Δ.Σ. του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΑΕΑ- ΔΣΕ του νομού Πέλλας. 
 Σουμελίδης Γιάννης, 56 ετών, αγρότης από το Μαυροβούνι Σκύδρας. Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Σκύδρα. Μέλος του Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου του μπλόκου Γυψοχωρίου. 
 Τσιτσάγγας Μπάμπης, 56 ετών, λογιστής από την Έδεσσα. Απόφοιτος του Τμήματος Λογιστικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση στην Έδεσσα. 
 Χατζηβασιλειάδου Καίτη, 45 ετών, λογίστρια από τα Γιαννιτσά. Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ. Μέλος του Δ.Σ. της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών. 
 Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: