ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

10 Φεβ 2023

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

   Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

·         Κυριακή  12 και Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 6 το απόγευμα:

ΑΣΤΕΡΙΞ ΚΑΙ ΟΒΕΛΙΞ: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Μεταγλωττισμένο, κωμωδία. Διάρκεια: 114’.   Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ. Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Βενσάν Κασέλ, Ζονατάν Κόχεν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζούλι Τσεν, Λίνα Χία .

  Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκίνησε ένας προδότης πρίγκιπας. Με τη βοήθεια ενός Φοίνικα εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σασ-Γι, καταφεύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από τους δύο γενναίους πολεμιστές Αστερίξ και Οβελίξ, οι οποίοι χάρη στο μαγικό τους φίλτρο διαθέτουν υπεράνθρωπη δύναμη. Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας, δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζει ένα μεγάλο ταξίδι και μια περιπέτεια στο δρόμο προς την Κίνα. Όμως ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, κατευθύνονται επίσης προς το Μέσο Βασίλειο.

  • Κυριακή  12 και Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, στις 9 το βράδυ:

Εκτός ελέγχου (Plane)

Περιπέτεια. Διάρκεια: 107’. Σκηνοθεσία: Ζαν-Φρανσουά Ρισέ. Παίζουν: Τζεράρντ Μπάτλερ, Μάικ Κόλτερ.
Ένας πιλότος θα βρεθεί στη δίνη μιας εμπόλεμης ζώνης όταν εξαιτίας μιας καταιγίδας θα κάνει αναγκαστική προσγείωση στο επιβατηγό αεροσκάφος του.

Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

Ø  Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/

Δεν υπάρχουν σχόλια: