ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

13 Αυγ 2022

Θερινό σινεμά Εδεσσας


Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή:
Σάββατο, Κυριακή 13, 14/8/2022
Sonic 2: Η ταινία
Παιδική, μεταγλωττισμένη. Διάρκεια: 122’. Σκηνοθεσία: Τζεφ Φάουλερ. Με τους: Τζιμ Κάρεϊ, Μπεν Σβαρτς, Τζέιμς Μάρσντεν, Τίκα Σάμπτερ, Νατάσα Ρόθγουελ, Άνταμ Πάλι, Σέμαρ Μουρ.
Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανά την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.
Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.
‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:15. Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.
Ηλεκτρονικά Εισιτήρια: https://gocinema.gr/.../therinos-kinimatografos.../

Οι  ταινίες του θερινού σινεμά από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και τη ΔΗΚΕΔΕ είναι:

 

-Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 15, 16 και 17/8/2022: Spencer. Ώρα έναρξης προβολής: 21:15

Δράμα, διάρκεια: 116’. Πρωταγωνιστούν: Κρίστεν Στιούαρτ, Τίμοθι Σπολ, Τζακ Φάρθινγκ, Σον Χάρις

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα Χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ταινία SPENCER είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

 

-Πέμπτη και Παρασκευή 18 και 19/8/2022: Θεέ μου τι σου κάναμε 3! Ώρα έναρξης προβολής: 20:30.

Κωμωδία.  Διάρκεια: 98’.  Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Σαλιμάτα Καματέ, Νανού Γκαρσία, Γιν Μπινγκ, Τατιάνα Ρόζο, Ντάνιελ Ρούσο.

Ο Κλωντ παρά το γεγονός ότι έχει ζητήσει από τους γαμπρούς του να μετακομίσουν όλοι κοντά στο πατρικό σπίτι για να βλέπει συχνά τις κόρες του, πλέον νιώθει να πνίγεται αφού όπου κοιτάξει βλέπει τις ..απίθανες επιλογές τους. Παρόλα αυτά, ο Κλωντ και η Μαρί σύντομα θα γιορτάσουν την 40η επέτειο των γάμων τους.
Ειδικά για την περίσταση οι τέσσερις κόρες τους, Ιζαμπλέλ, Οντίλ, Σεζολίν και Λόρα αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτυ έκπληξη στοπ πατρικό σπίτι στη Σινιόν.
Επίσης αποφάσισαν να καλέσουν η κάθε μία και τα πεθερικά της…

 

-Σάββατο και Κυριακή 20 και 21/8/2022: Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα. Ώρα έναρξης προβολής: 20:30.

Κινούμενα σχέδια (στα ελληνικά). Διάρκεια: 89’. Τις φωνές τους δανείζουν οι: Θανάσης Δρακόπουλος, Μαρία Κάνθερ, Μάρκος Δρουσιώτης, Ζωή Κυπριανού, Άρης Κυπριανού, Έφη Χαραλάμπους, Χρήστος Γρηγοριάδης

 

Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

 

 

 Γενική είσοδος: 6 ευρώ. Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-kataraktes-edessa/  

Περιοχή Μύλων Έδεσσα (πάρκο Καταρρακτών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: