ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

23 Ιουλ 2022

ΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

- Την Δευτέρα 25 Ιουλίου πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της αγίας Άννης της ενορίας αγίου Δημητρίου Εδέσσης. Το απόγευμα της Κυριακής 24/7, στις 19:00, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός στο ιερό Παρεκκλήσιο, ενώ το πρωί της Δευτέρας θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία στον ιερό ενοριακό ναό του αγίου Δημητρίου.
 - Την Τρίτη 26 Ιουλίου πανηγυρίζει το ιερό Παρεκκλήσιο της αγίας Παρασκευής στο Βαρόσι της Έδεσσας.Το απόγευμα της Δευτέρας (25/7), στις 19.00, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός, κατά τον οποίο θα τεθεί σε προσκύνηση τμήμα της χειρός της αγίας Παρασκευής, ενώ το πρωί της Τρίτης θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία. Το απόγευμα της Τρίτης στις 18:30 θα τελεσθούν στο ιερό παρεκκλήσιο Εσπερινός και η Παράκλησις της Αγ. Παρασκευής. 
 - Κατά την εορτή της αγίας Παρασκευής πανηγυρίζει επίσης το Εξωκκλήσιο της αγίας Παρασκευής στο Φ.Ο.Ε. Έδεσσας. Το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19:00, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός. Το πρωί της Τρίτης θα τελεσθούν Όρθρος και Θ. Λειτουργία, ενώ το απόγευμα, στις 18.30, θα γίνει Παράκλησις στην εορταζομένη Αγία. 
 -- ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: