ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

16 Ιουν 2022

Ξεκινάει το Θερινό σινεμά στην Έδεσσα


Με δυο νέες ταινίες για μικρούς και μεγάλους ξεκινάνε οι προβολές του θερινού κινηματογράφου στην Έδεσσα. Το ειδυλλιακό σημείο στο οποίο βρίσκεται ο  Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος της Έδεσσας (περιοχή Μύλοι, πάρκο καταρρακτών) προσελκύει κάθε καλοκαίρι πλήθος σινεφιλ. Ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και η ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. φρόντισαν και φέτος να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αφού έχουν προγραμματιστεί προβολές εξαιρετικών ταινιών σε έναν πανέμορφο χώρο.

Οι ταινίες:

-Πέμπτη 16, Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022: Ενκάντο (στα ελληνικά)

Animation, Kατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Σκηνοθεσία: Τζάρεντ Μπους. Διάρκεια: 109’

  Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

 -Σάββατο 18, Κυριακή 19 Ιουνίου 2022: Sonic 2 (στα ελληνικά)

Παιδική, Kατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Σκηνοθεσία: Τζέφ Φλάουερ. Πρωταγωνιστεί: Τζιμ Κάρεϊ. Διάρκεια: 122'

   Ο πιο αγαπημένος σκαντζόχοιρος επιστρέφει για μια νέα περιπέτεια στο SONIC: Η ΤΑΙΝΙΑ 2. Αφού εγκαταστάθηκε στο Γκριν Χιλς, ο Sonic θέλει να αποδείξει πως είναι αληθινός ήρωας. Η ώρα να δοκιμαστεί φτάνει με την επιστροφή του Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ), ο οποίος αναζητάει, μαζί με τον νέο συνεργάτη του, τον Knuckles, ένα σμαράγδι με τη δύναμη να αφανίζει πολιτισμούς. Ο Sonic ξεκινάει μαζί με τον Tails ένα ταξίδι ανα την υφήλιο, προκειμένου να βρουν το σμαράγδι προτού πέσει στα λάθος χέρια.

‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:15. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: