ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

24 Οκτ 2021

Ο «Ερωτευμένος Καίσαρ» -μετά την… αναβολή λόγω πανδημίας- “εισπλέει” για καλό σκοπό στον κάμπο των Γιαννιτσών


Ο συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙώΤΗΣ ΣΕΡ. ΧΑΝόΣ και οι εκδόσεις “24γράμματα” ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ΏΡΑ  18.30 στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚό ΚέΝΤΡΟ σε μια  εκδήλωση ΥΠΕΡ του ευγενούς σκοπού του Συλλόγου ΦΙΛΩΝ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΑΦΟΥ ΔΙΕΝΥΣΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΟΥ «ΟΔΥΣΣΕΙΑ» λόγω του covid-19 και η εκδήλωση χρειάστηκε να προγραμματιστεί εκ νέου προκειμένου να το επιτρέψουν οι κατάλληλες συνθήκες ασφάλειας και προστασίας του βιβλιόφιλου κοινού, ο  «Ερωτευμένος Καίσαρ» στο τέλος του τρέχοντα μήνα “πιάνει -επιτέλους- λιμάνι” στην πόλη των Γιαννιτσών. 

Επιστρέφοντας στις ρίζες του, στην πόλη που μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ο συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙώΤΗΣ ΣΕΡ. ΧΑΝόΣ και οι εκδόσεις “24γράμματα”  σε μια εκδήλωση για καλό σκοπό, παρουσιάζουν στο βιβλιόφιλο κοινό των Γιαννιτσών τo περιπετειώδες και ανατρεπτικό Ιστορικό μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Culture4All – Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών στο πλαίσιο της Πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας” (Ιανουάριος 2019).

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ το ΣάΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡίΟΥ και ώρα 18.30 στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚό ΚέΝΤΡΟ του Δήμου (στη συμβολή των οδών Χατζηδημητρίου και Κ. Ασμανίδη/Δημαρχείο Γιαννιτσών) ο Σύλλογος ΦίΛΩΝ του ΝΟΣΟΚΟΜείΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣώΝ, καθώς μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί υπέρ του ευγενούς, κοινωνικά αλληλέγγυου σκοπού του.

Με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του covid και υπό τη συνοδεία γνωστών μελωδιών και αυτοσχεδιασμών από το Ωδείο “ΜΟΥΣΙΚά ΒήΜΑΤΑ” με τους Θοδωρή Ηλιάδη (Πιάνο)/ Χρόνη Κουτσουνπίδη (Κιθάρα)/ Αβραάμ Παπαιωάννου (Ούτι), ο συγγραφέας θα μιλήσει για τον “Ερωτευμένο Καίσαρα” και θα υπογράψει βιβλία του, ενώ το μυθιστόρημα και τις αρχαιολογικές, ιστορικές, κοινωνικές, φιλοσοφικές και λογοτεχνικές πτυχές του θα παρουσιάσουν οι:

·         Πέτρος Μπέσπαρης  Φιλόλογος/Ιστορικός/Λογοτέχνης

·         Γιώργος Τσακίρης    Εικαστικός δημιουργός/Καθηγητής ΣΚΛ  ΑΠΘ

·         Φώτης Κουτσαμπάρης  Δημοσιογράφος/Συγγραφέας/Ποιητής

·         Μανώλης Ορφανουδάκης  Ιστορικός/Βυζαντινολόγος

·         Θέμης Ανθρακίδης  Ερευνητής/Υπ. Δρ Πολιτικής Οικονομίας του ΠΑΜΑΚ

·         Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν ο συγγραφέας/εκπαιδευτικός 

Ιωάννης Παπαλαζάρου και η ποιήτρια/εκπαιδευτικός Κατερίνα Μαυρογονάτου

ΤΟΝ ΔΙάΛΟΓΟ θα συντονίσει η πρόεδρος του συλλόγου Σ.Φ.Ν.Γ Μαρία Λαγομάτη 

Να σημειωθεί ότι το βιβλίο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (public, malliaris, ianos, protoporia, politeianet, vivliopoleiopataki, skroutz, bestprice κλπ) και σε όλα τα βιβλιοπωλεία, έχει χαρακτηριστεί από αναγνώστες, κριτικούς και από τις εκδόσεις 24γραμματα ως “ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα της τελευταίας πενταετίας”. 

ΚΡΙΤΙΚΕΣ από έγκυρα site για το ΒΙΒΛίΟ:

·         FRACTAL (Χρυσάνθη Ιακώβου/βιβλιοκριτικός/ποιήτρια/συγγραφέας):

·         DIASTIXO (Γιάννης Γιαννέλης – Θεοδοσιάδης/συγγραφέας/βιβλιοκριτικός)

·         TOVIVLIO (Κώστας Θερμογιάννης/βιβλιοκριτικός/συγγραφέας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: