ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

8 Νοε 2020

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ - ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιείται καθημερινά ζωντανή μετάδοση όλων των ιερών ακολουθιών (Εσπερινού, Όρθρου, Θ. Λειτουργίας) από την ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών (Μητροπόλεως).
Το κανάλι των μεταδόσεων (οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και για εκ των υστέρων παρακολούθηση) βρίσκεται ΕΔΩ: https://www.youtube.com/channel/UCGlN-l2lTu6CK4uPILxRncQ

Προκειμένου κάποιος να λαμβάνει καθημερινά αυτόματες ειδοποιήσεις από το κανάλι μετάδοσης πριν από την έναρξη των ακολουθιών καθώς και τον σύνδεσμο για κάθε μετάδοση, χρειάζεται να ακολουθήσει τις παρακάτω οδηγίες:

1. Μπαίνουμε στον σύνδεσμο του καναλιού που παρατέθηκε παραπάνω.
2. Στην ιστοσελίδα του καναλιού ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ που εμφανίζεται, επιλέγουμε ΕΓΓΡΑΦΗ (βρίσκεται επάνω δεξιά).
3. Μετά την εγγραφή μας επιλέγουμε το καμπανάκι των ειδοποιήσεων (βρίσκεται δεξιά από την ΕΓΓΡΑΦΗ) και από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν επιλέγουμε «Όλες».

Με αυτόν τον τρόπο μας έρχεται αυτόματα μήνυμα με τον σύνδεσμο κάθε νέας μετάδοσης μισή ώρα πριν και ένα ακόμη μήνυμα κατά την έναρξη της ζωντανής μετάδοσης.

Εναλλακτικά μπορούμε να επισκεπτόμαστε κάθε φορά τον παραπάνω σύνδεσμο του καναλιού και να επιλέγουμε ζωντανή μετάδοση ή κάποια από τις ήδη αποθηκευμένες μεταδόσεις προηγουμένων ημερών.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή στο κανάλι, πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο gmail με τον δικό μας λογαριασμό. Διαφορετικά οι ειδοποιήσεις θα αποστέλλονται στον λογαριασμό με τον οποίον κάναμε την σύνδεση. Αν δεν είμαστε συνδεδεμένοι σε κάποιον λογαριασμό, θα πρέπει να συνδεθούμε με gmail (email και κωδικό) προκειμένου να πραγματοποιηθεί η εγγραφή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ηλ. διεύθυνση του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως: imepa.gt@gmail.com.

--
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: