ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

27 Ιουλ 2024

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα


Με ξεχωριστές ταινίες για μικρούς και μεγάλους σινεφίλ συνεχίζονται οι προβολές από το θερινό σινεμά με την συνεργασία του Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και του Δήμου Έδεσσας.

 

->Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου 2024: Ο Πάντα Πανγκ στην Αφρική (μεταγλ.)

Κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 84’. Σκην.: Richard Claus, Karsten Kiilerich. Δανείζουν τις φωνές τους: Τόνια Μαράκη, Δημήτρης Δρίβας, Μαριλένα Λιακοπούλου.

Ο Πάνγκ, ένα μικρής ηλικίας πάντα, πάντα έτοιμος για περιπέτεια, βρίσκει την πρόκληση που χρειάζεται όταν ένας μανιακός μπαμπουίνος απαγάγει την καλύτερή του φίλη, τη δράκαινα. Ο Πανγκ θα κάνει το γύρο του κόσμου, από την Κίνα ως την Αφρική, για να βρει και να σώσει τη φίλη του - αλλά στην πορεία θα κερδίσει κάποιους ακόμα φίλους ζωής.

 

->Δευτέρα 29-Τετάρτη 31/7: Νυχτερινός εκφωνητής.

Σκηνοθεσία - Σενάριο: Ρένος Χαραλαμπίδης. Πρωταγωνιστούν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Ελευθερία Στάμου, Μαργαρίτα Αμαραντίδη  Διάρκεια: 74

Ένας βετεράνος νυχτερινός ραδιοφωνικός εκφωνητής την βραδιά που γίνεται 50 και συνειδητοποιεί με αμηχανία ότι πια δεν συγκαταλέγεται στους νέους, ξετυλίγει στον αέρα τη ζωή του. Άξονας της εκπομπής είναι η αναζήτησης ενός ξεχασμένου έρωτα σε εκκρεμότητα από την εποχή που υπηρετούσε ως εύζωνας, μέσα από τα ερωτικά και όχι μόνο μηνύματα που διέσωσε ένας παλιός τηλεφωνητής. Βγάζοντας στον αέρα τα παθιασμένα ηχογραφημένα μηνύματα από τις αρχές του ‘90, θα προσπαθήσει να εντοπίσει αυτήν την γυναίκα και να την πείσει από το μικρόφωνο να του τηλεφωνήσει.

 

->Πέμπτη 1/8 έως και Κυριακή 4/8: Dead pool & wolverine

Περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2024

Διάρκεια: 127 λεπτά . Σκηνοθεσία: Σον Λέβι. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Χιου Τζάκμαν, Έμα Κόριν, Μορένα Μπακάριν.

O απαθής Γουέιντ Γουίλσον περιφέρεται ως απλός πολίτης. Έχει αφήσει πλέον πίσω του τις μέρες του ως ο πολυλογάς και αθυρόστομος μισθοφόρος, Deadpool.  Όταν ο πλανήτης του αντιμετωπίζει μια υπαρξιακή απειλή, ο Γουέιντ πρέπει απρόθυμα να αναλάβει δράση μαζί με έναν ακόμα πιο απρόθυμο...

 

 

Περιοχή: Πάρκο Καταρρακτών (Μύλοι), Έδεσσα.

Ώρα έναρξης προβολής: 21:15.

Γενική είσοδος (για όλους): 6 ευρώ.

Εισιτήρια στην είσοδο του θερινού.

Μπορείτε να κλείσετε και ηλεκτρονικά εισιτήρια:

https://gocinema.gr/product-category/therinos-kinimatografos-edessas-cine-katarraktes/

Δεν υπάρχουν σχόλια: