ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

15 Ιουν 2024

CONNECT PELLA FESTIVAL

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την διεξαγωγή του 1ο CONNECT PELLA FESTIVAL της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου 2024. Το φεστιβάλ αυτό σηματοδοτεί τον εορτασμό του ενός έτους λειτουργίας των στεγαστικών δομών, του Ξενώνα Εφήβων CONNECT INN και Οικοτροφείου Ενηλίκων CONNECT SUPPORT σε, που έχουν συμβάλει ουσιαστικά στην υποστήριξη της κοινότητας των Γιαννιτσών.

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 17:00-23:00 και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη δραστηριότητες, διαδραστικά εργαστήρια, ενημερώσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, συμπεριλαμβανομένων χορών και τραγουδιών, με επικρατέστερους καλλιτέχνες την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Στέλιο Λεγάκη. Το CONNECT PELLA FESTIVAL θα προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει κάθε ηλικία και ενδιαφέρον.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

  • 18:15 - 19:15: Σχολές Χορού
    • 18:15 - 18:40: Χορευτικό πρόγραμμα από τη Σχολή Χορού ΒΑΡΣΑΜΑΣ
    • 18:40 - 18:45: Παρουσίαση από τη Σχολή Χορού ANIMA
    • 18:50 - 19:00: Παράσταση από τη Σχολή Χορού ΣΑΜΨΩΝΙΔΟΥ
    • 19:10: Κλείσιμο του χορευτικού προγράμματος από τη Σχολή Χορού ΒΑΡΣΑΜΑΣ
  • 19:15 - 19:30: Απονομή 4 Πρώτων Βραβείων Τιμήσουμε τις εξαιρετικές προσπάθειες των διακριθέντων συμμετεχόντων.
  • 19:30 - 19:40: Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο - Κλασσική Κιθάρα Μαθητές του Ωδείου θα μας χαρίσουν μια ξεχωριστή παράσταση κλασσικής κιθάρας.
  • 19:45 - 20:00: Μουσικά Βήματα Απολαύστε τις μουσικές εκτελέσεις από το μουσικό σχήμα Μουσικά Βήματα.
  • 20:00 - 20:30: Ομιλία Δημάρχου και Εκπροσώπων IASIS - Βράβευση 6 Εθελοντικών Ομάδων Ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι της οργάνωσης IASIS θα αναφερθούν στη σημαντική δράση των δομών CONNECT INN και CONNECT SUPPORT, ενώ θα τιμήσουμε και τις εθελοντικές ομάδες που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο.
  • 20:35 - 21:30: Μουσική Μπάντα (Ξενάκης) Η μουσική μπάντα με τον Ξενάκη θα μας διασκεδάσει με ένα ζωντανό πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια.
  • 21:30 - 22:00: Στέλιος Λεγάκης Ο αγαπημένος καλλιτέχνης Στέλιος Λεγάκης θα μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές.
  • 22:00 - 22:45: Ελευθερία Ελευθερίου Η ταλαντούχα Ελευθερία Ελευθερίου θα μας ταξιδέψει με την ξεχωριστή φωνή της.
  • 22:45 - 23:00: Στέλιος Λεγάκης Ο Στέλιος Λεγάκης επιστρέφει για να κλείσει το φεστιβάλ με μια εκρηκτική εμφάνιση.

Το CONNECT PELLA FESTIVAL θα παρουσιάσει η Τριανταφυλλιά Τσινόγλου (Filio_Lou) με την εθελοντική συνεισφοράς της. 

Συνεργαζόμενοι φορείς:

Δήμος Πέλλας, Connect Family, At work, Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Πέλλας, ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «ΧΛΟΗ», Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων cri-du-chat, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, Ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Εθελοντική Ομάδα Δράσης Δήμου Πέλλας, ΚΑΣΥΘΕ, Ε.Δ.Ο.Μ.Α.Κ. ΣΚΥΔΡΑΣ, Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας «Παναγία  η Οδηγήτρια», «Πρωτοβουλία για το παιδί», Σύλλογος κοινωνικής παρέμβασης «Έρασμος», Eθελοντικός σύλλογος γυναικών Παλαιού Μυλοτόπου «Όλες  Μπορούμε», Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών «ο Αδέσποτος», Φιλοζωικό Σωματείο Γιαννιτσών «Αγάπη για τα ζώα» 

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πέλλας για την άψογη συνεργασία μας καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας του Connect Pella Festiv

Δεν υπάρχουν σχόλια: