ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

20 Ιαν 2023

Πάμε σινεμά στην Έδεσσα

   Οι ταινίες με τις οποίες συνεχίζονται οι προβολές από τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» στην αίθουσα της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία, Έδεσσα).

Ø  Κυριακή 22 Iανουαρίου 2023, στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα:

«Ο παπουτσωμένος γάτος: η τελευταία επιθυμία»

Μεταγλωττισμένο, κινούμενα σχέδια. Διάρκεια: 103’.

  Ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος,  ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο αλλά και την αδιαφορία του για ασφάλεια. Ο Γάτος έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του, αν και στην πορεία έχασε το μέτρημα. Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση.

Ø  Κυριακή 22/1 και Δευτέρα 23/1/2023, στις 9 το βράδυ:

«Γάμος μετ΄ εμποδίων»

Κωμική περιπέτεια. Διάρκεια: 100’. Σκηνοθεσία: Τζ.Μουρ. Παίζουν: Τζένιφερ Λόπεζ, Τζος Ντουάμελ, Λένι Κράβιτζ, Τζένιφερ Κούλιτζ

  Η Darcy και ο Tom συγκεντρώνουν τις αξιαγάπητες αλλά πολύ παρεμβατικές οικογένειες του σε ένα απόλυτα εξωτικό προορισμό για τον γάμο τους. Μόνο που η σχέση των μελλόνυμφων γεμίζει σύννεφα και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό ξαφνικά γίνονται όλοι θύματα μιας παράξενης ομηρείας. Η φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος αποκτά μια τελείως διαφορετική ερμηνεία καθώς η Darcy και ο Tom παλεύουν να σώσουν τους αγαπημένους τους, εκτός κι’ αν προλάβουν να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο πρώτα!

Ø  Είσοδος: 6 ευρώ (για όλους). Εισιτήρια στην είσοδο της αίθουσας.

Ø  Ηλεκτρονικά εισιτήρια: https://gocinema.gr/product-category/cheimerinos-kinimatografos-edessas-cine-edessa/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: