ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

11 Ιουν 2022

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

"Ο Δικηγορικός Σύλλογος Έδεσσας διοργανώνει το τριήμερο 17, 18 και 19 Ιουνίου 2022 το 5ο Κύπελλο Ποδοσφαίρου των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στις πόλεις της Έδεσσας, Σκύδρας και Αριδαίας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν ήδη είναι: Δικηγόροι Πέλλας, Δ.Σ. Χαλκίδας, Δράκων (Δ.Σ. Αθηνών), ενώ αναμέμενεται ο νικητής του μπαράζ μεταξύ ΑΡ.Μ.Α. (Δ.Σ. Θεσσαλονίκης) και Αριστοτέλη (Δ.Σ. Θεσσαλονίκης) για να συμπληρωθεί το final4. Επιπλέον, στα πλαίσια της τελικής φάσης θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Μικτής Δικηγόρων Ελλάδας και Δικηγορικού Συλλόγου Βελιγραδίου. 
 Το αναλυτικό αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής: 
 Παρασκευή 17.06.2022: 
Ώρα 18:00, ημιτελικός αγώνας Δικηγόροι Πέλλας – Δ.Σ. Χαλκίδας στο δημοτικό στάδιο «Φόρης Γεντζής» στην Έδεσσα. Ώρα 18:00, ημιτελικός αγώνας Δράκων – Νικητής Μπαράζ (ΑΡΜΑ – Αριστοτέλης) στο δημοτικό στάδιο Σκύδρας.
 Σάββατο 18.06.2022: 
Ώρα 18:00, διεθνής φιλικός Αγώνας Μεικτή Δικηγόρων Ελλάδος – Δικηγορικός Σύλλογος Βελιγραδίου στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας.
 Κυριακή 19.06.2022: 
Ώρα 18:00 Τελικός αγώνας του 5ου Κυπέλλου Δικηγόρων στο δημοτικό στάδιο «Φόρης Γεντζής» στην Έδεσσα. 
 Εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθούν και πολύ ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους του Λόγγου Εδεσσας και της Πέλλας, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας, στο εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία στο Καϊμακτσαλάν προς τιμή των πεσόντων της ομώνυμης μάχης, επίσκεψη στους καταρράκτες και στα λουτρά Πόζαρ, δεξιώσεις κλπ. Στην προσπάθειά του για την επιτυχία της διοργάνωσης, ο Δικηγορικός Σύλλογος της Εδεσσας έχει την πλήρη συμπαράσταση των Δήμων Εδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας, της ΕΠΟ, της ΕΠΣ Πέλλας, του Συνδέσμου Διαιτητών Πέλλας, του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, καθώς και πλήθους χορηγών από τις επιχειρήσεις της περιοχής.
 Η είσοδος στα γήπεδα είναι ελεύθερη και οι διαγωνιζόμενοι υπόσχονται να προσφέρουν όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα."

Δεν υπάρχουν σχόλια: