ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

27 Μαΐ 2022

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο 29ος ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΙΟΣ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΣΑΤΑΛΗ


Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Χρήστου Κουσάταλη, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 και ώρα 8.00 το απόγευμα, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα). Τα εγκαίνια θα «ντύσει» μουσικά ο Εδεσσαίος Κωνσταντίνος Χρήστου με την κιθάρα του. Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022. Κυριακή: 11:00-13:00 και 18:00-22:00 Καθημερινά: 18:00-22:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα). Βιογραφικό Ο Χρήστος Κουσάταλης κατάγεται από το Λυκόστομο του Ν.Πέλλας. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Έδεσσα που αποτελεί ένα τόπο έμπνευσης για αυτόν. Ασχολείται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία τα τελευταία 3 χρόνια, απαθανατίζοντας στιγμές, αναμνήσεις και αντικείμενα όταν αυτά του κινούν το ενδιαφέρον! Αποφάσισε λοιπόν, να μοιραστεί μαζί μας κάποιες από αυτές. 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Φ.Σ.Ε. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ 
 ΠΡΟΣΕΧΩΣ: 
ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:
 -Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, 7 μ.μ. (Παρθεναγωγείο) παρουσίαση του βιβλίου «Σ΄ευχαριστώ που μ΄αγαπάς» Μια ιστορία από την καρδιά της Αθήνας (εκδ.Πατάκης) της Δήμητρας Νούση. 
-4/6 – 10/6/2022 Έκθεση γλυπτικής του Υπόγειου Τέχνης (Αμπατζή Ιωάννα, Βαβούρη Σοφία, Θεοδωρίδου Ζαχαρούλα, Σταματίου Φένη). 
● Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, 8 μ.μ. Γλυπτή Συναυλία Μέρος Α΄: “Μια βόλτα ανάμεσα στα αγάλματα” από τις τάξεις Φλάουτου, κιθάρας και Μουσικής δωματίου του Ωδείου Δήμου Έδεσσας. Υπογράφουν οι καλλιτέχνες: Σοφία Λιολιοπούλου, Θοδωρής Πέικος και Δημήτρης Πολυχρονιάδης. 
 ● Σάββατο 11 Ιουνίου 2022, 6 μ.μ. Γλυπτή Συναυλία Μέρος Β΄: “Τα αγάλματα ζωντανεύουν” από τις τάξεις κρουστών και μουσικών συνόλων του Ωδείου Δήμου Έδεσσας. Η έκθεση “γλυπτών-κρουστών-γλυπτών” θα είναι επισκέψιμη από τις 12 π.μ. Με την υπογραφή του Αλέξανδρου Μποτσφάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: