ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

10 Σεπ 2021

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες/μαθητές-τριες

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός του 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών θα γίνει την Δευτέρα 13/09/2021 ώρα 09:30πμ . Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο στις 08:15 πμ.

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας των σχολείων τη Δευτέρα 13-9-2021 και προκειμένου να διασφαλίσουμε την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του σχολείου μας ενημερώνουμε για τα εξής:

  • οι μαθητές προσέρχονται στο σχολική μονάδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ: φορώντας μάσκα και με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) ή δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού (σελφ) τεστ, το οποίο θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Πέμπτη. Το αποτέλεσμα του σελφ τεστ θα παραδίδεται στο σχολείο εκτυπωμένο την επόμενη ημέρα, δηλαδή κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Αφού ο μαθητής κάνει το τεστ θα πρέπει ο γονέας/κηδεμόνας να δηλώνει το αποτέλεσμα  στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/#mathites και να εκτυπώνει το έντυπο, το οποίο θα παραδίδει στο σχολείο. Εναλλακτικά μετά τη δήλωση του αποτελέσματος ο μαθητής μπορεί να συμπληρώνει χειρόγραφα τη σχολική κάρτα (αντίγραφο της οποίας θα δοθεί στους μαθητές), πάνω στην οποία θα πρέπει να αναγράφει ο μαθητής ή ο γονέας/κηδεμόνας και τον κωδικό δήλωσης του τεστ (π.χ Κωδικός: OZR4pbbmZlZjS6oaF1Zamw). ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ.
  • Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας της σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.
  • οι εκπαιδευτικοί προσέρχονται στη σχολική μονάδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού τεστ, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα (Δευτέρα και Πέμπτη) με ευθύνη και κόστος του εργαζομένου. Το αποτέλεσμα του τεστ θα παραδίδεται στο σχολείο εκτυπωμένο την επόμενη ημέρα, δηλαδή κάθε Τρίτη και Παρασκευή.
  • οι γονείς προσέρχονται στη σχολική μονάδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με μάσκα και πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση παρελθούσας νόσησης από κορωνοϊό (τελευταίου εξαμήνου) ή βεβαίωση αρνητικού σελφ τεστ, το οποίο θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί  24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.
  • Προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή διασπορά του covid στην κοινότητα επισημαίνουμε ότι: αν μαθητής/τρια εμφανίσει συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν σε covid είναι προτιμότερο να παραμείνει στο σπίτι και να απευθυνθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών ή στην ΤΟΜΥ Γιαννιτσών (πρώην ΙΚΑ) ή στις κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ προκειμένου να υποβληθεί σε δωρεάν έλεγχο για rapid τεστ. Στη συνέχεια ενημερώνει τηλεφωνικά για το αποτέλεσμα τη Διεύθυνση του σχολείου.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής

Βασιλειάδης Αντώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: