ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

16 Ιουν 2021

Εκδηλώσεις για την Αγία Τριάδα στη θέση Λειβαδίτσα

Το Ιερό Ίδρυμα Ελλήνων Ανατολικής Ρωμυλίας-Βόρειας Θράκης «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ», με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολις Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, των Δήμων Πέλλας και Χαλκηδόνος, και της Π.Ο.Σ.Α.Ρ, οργανώνει τον ετήσιο πανηγυρικό εορτασμό της Αγίας Τριάδας την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 Ιουνίου 2021 παραμονή και την ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Ιουνίου 2021 ανήμερα του Αγίου Πνεύματος και προσκαλεί τους απανταχού Ανατολικορωμυλιώτες και τους φίλους της παράδοσης στις θρησκευτικές του εκδηλώσεις. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος στη θέση Λειβαδίτσα της κοινότητας Ραχώνας του Δήμου Πέλλας, πολύ κοντά στα Κουφάλια του Δήμου Χαλκηδόνος. Στις εκδηλώσεις, κλήθηκαν να παραστούν οι Αρχές του Τόπου και αντιπροσωπείες Πολιτιστικών Σωματείων. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 
 Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 ώρα 19,00. Πολυιερατικός Εσπερινός – Λιτάνευση της Αγίας Εικόνας – Αρτοκλασία. Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 ώρα 07,00. Όρθρος - Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Βρυούλων κ.κ Παντελεήμονος. 
 Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις θα συμμετέχει η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλhς και Αλμωπίας με χοράρχη τον κο Αριστοτέλη Βογιατζόγλου. Μετά το πέρας θα προσφερθεί το παραδοσιακό κουρμπάνι στους προσκηνυτές. 
 Κατά την προσέλευση θα τηρηθεί το Υγειονομικό πρωτόκολλο κατά του Covid-19

Δεν υπάρχουν σχόλια: