ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

11 Δεκ 2018

"Πόλεμος" Γιάννου - Γιάννη μέσα από το facebook

Πολλοί είναι αυτοί που χρησιμοποιούν το facebook για διάφορα θέματα. Κάποιοι το παραχρησιμοποιούν. Με αφορμή όμως αυτό που έγινε σε πάρκο της Έδεσσας σας παραθέτουμε αυτούσια τα όσα έγραψε αρχικά ο Δήμαρχος της πόλης και όσα έγραψε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Σε άλλη ανάρτηση διαβάζετε και την κατάληξη της υπόθεσης και το ευχαριστήριο του Δημάρχου Έδεσσας προς την Αστυνομία.
 
Giannou Dimitri
ΝΟΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ .............
Η ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ,ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ
ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΑ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ .
50 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΗ
ΧΑΡΑ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΓΕΝΙΚΑ
ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΕΡΑΣΜΑ
ΑΓΡΙΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΖΩΩΝ .
ΖΗΜΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 10000€.
ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ
ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ.
ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ
ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ , ΣΥΝΤΟΜΑ , ΟΠΩΣ
ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΖΗΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ.
ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΚΟΜΑ
ΠΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΛΟ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Ν ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ , ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ
ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΑΛΛΑ
ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΥΣ Α. Λ. Η. Τ. Ε. Σ.




Γιάννης Τσεπκεντζής

Στην πολιτική, υπάρχουν πάντα αυτοί που όταν αποτυγχάνουν, προκειμένου να συντηρήσουν την πολιτική πελατεία τους, χρειάζονται αντιπερισπασμούς της κοινής γνώμης από την ανεπάρκεια τους, επιδιώκουν μια διχασμένη κοινωνία και σε κάθε ευκαιρία, στοχοποιούν, δημιουργούν και αναδεικνύουν τους εκάστοτε "εχθρούς του λαού".
Η εξουσία, αυτοσκοπός για τον απερχόμενο Δήμαρχο, και ακόμα περισσότερο, η επικείμενη απώλεια της εξουσίας, τον έχουν τυφλώσει και τον έχουν καταστήσει ανεξέλεγκτο και επικίνδυνο για τον τόπο και την κοινωνική ομαλότητα.
Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκαν οι ανήλικοι που έκαναν τις φθορές στην πλατεία Γρανικού. Είναι αυτονόητο ότι καλώς έγιναν οι έρευνες και βρέθηκαν οι υπαίτιοι των ζημιών, όπως αυτονόητη είναι και η απαίτηση οι οικογένειες να αναλάβουν το κόστος της αποκατάστασης. Προφανώς θα πρέπει να γίνουν και οι ενέργειες που με παιδαγωγικό τρόπο, θα καταστήσουν τα παιδιά υπεύθυνα των πράξεων τους και θα τα αποτρέψουν από το να επαναλάβουν παραβατικές συμπεριφορές.
Βλέπω την επικοινωνιακή διαχείριση του γεγονότος από τον απερχόμενο Δήμαρχο και θλίβομαι. Είμαι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού και κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω μια σωστή κι υπεύθυνη κάτοικο αυτού του τόπου, όπως πιστεύω πως κάνουν και οι περισσότεροι γονείς. Είναι απαράδεκτο να διχάζονται τα παιδιά και οι οικογένειες της Έδεσσας σε νοικοκυραίους και αλήτες. Δεν πιστεύω ότι ένα λάθος ενός παιδιού πρέπει να το στιγματίζει, να το αποξενώνει και να το συνοδεύει για πάντα.
Σήμερα η επιστήμη μας έχει δείξει τον δρόμο αντιμετώπισης για τέτοια φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς και απορρίπτει κατηγορηματικά την διαπόμπευση, την θεωρεί ως τροχοπέδη για την επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο, όσο κι αν κάποιοι φαίνεται, θα ήθελαν ένα νέο νόμο 4.000, με την διαπόμπευση να γίνεται στα social media, για να μπορούν να πυροδοτούν το μίσος, να πλειοδοτούν σε ύβρεις και να κατευθύνουν την αγανάκτηση των πολιτών.

Αρνούμαι να δεχθώ τον κοινωνικό στιγματισμό ως παιδαγωγική μέθοδο, έχει περάσει πια στην ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: