ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

13 Ιουν 2017

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο του καθαρισμού από χόρτα των νησίδων και ερεισμάτων στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει και βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της κοπής χόρτων σε νησίδες κα ερείσματα σε σημεία του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το έργο υλοποιείται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας. Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά η οποία παρακολουθεί στενά την πορεία της υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού αναφέρει σε σύντομη δήλωσή της: «Η έντονη βλάστηση η οποία παρατηρείται αυτήν την περίοδο, σε διάφορα σημεία κατά μήκος του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς μας συχνά παρεμποδίζει την ασφαλή διέλευση οχημάτων.
Με συντονισμό των ενεργειών και συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία της Π.Ε. Πέλλας πραγματοποιείται η κοπή χόρτων σε σημεία μεγάλης κυκλοφορίας με στόχο τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης. Η γενικότερη συντήρηση του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα της Π.Ε. Πέλλας και, για το λόγο αυτό κατευθύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους στον τομέα αυτόν». Σχετικά με τις εργασίες έχει γίνει καθαρισμός της Π.Ε.Ο. ‘Σκύδρα – Λιποχώρι’, ενώ, αυτές τις ημέρες καθαρίζεται η Ν.Ε.Ο. ‘Παραλίμνη – Χαλκηδόνα’ και θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η Ν.Ε.Ο. ‘Μελίσσι – Μαυροβούνι’ δίνοντας προτεραιότητα στο Εθνικό και ύστερα στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: