ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

25 Ιουν 2017

Υπογραφή της σύμβασης του έργου για την αναβάθμιση της λαϊκής αγοράς Αριδαίας από την Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου –Αηδονά

Μία ακόμη σύμβαση έργου υπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. Πρόκειται για το έργο με διακριτικό τίτλο «Έργα αναβάθμισης λαϊκής αγοράς Αριδαίας», συνολικού προϋπολογισμού 40.000,00 € και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η κα Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο της υπογραφής της σύμβασης δήλωσε: «Με το έργο αυτό υλοποιούμε ένα αίτημα της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αλμωπίας και της ευρύτερης περιοχής, βελτιώνοντας την υφιστάμενη κατάσταση στο χώρο της λαϊκής αγοράς Αριδαίας.
Ακόμη, δημιουργούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια των παραγωγών της περιοχής οι οποίοι συμμετέχουν στον παραδοσιακό θεσμό των λαϊκών αγορών προσφέροντας στους συμπολίτες μας τα τοπικά, ποιοτικά προϊόντα. Η απρόσκοπτη υλοποίηση των έργων που περιλαμβάνει ο αναπτυξιακός μας προγραμματισμός, συνεχίζεται». Οι εργασίες αναβάθμισης - ανάπλασης περιλαμβάνουν γενικές εκσκαφές, καθαιρέσεις φθαρμένων πεζοδρομίων, κατασκευή πεζοδρομίων, κατασκευή τριών φρεατίων από οπλισμένο σκυρόδεμα, αρμολογήματα υφιστάμενων πλακοστρώσεων, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών ιστών, προμήθεια και τοποθέτηση βρύσης, προμήθεια και τοποθέτηση μεταλλικών κολωνακίων πεζοδρομίου, επισκευή φθαρμένων τμημάτων οδού και ελαιοχρωματισμούς υφιστάμενων μεταλλικών κολωνακίων πεζοδρομίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: