ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

2 Μαΐ 2017

Πρόσκληση-Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού

Ακολουθεί το Πρόγραμμα εκδηλώσεων εορτασμού των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9η Μαΐου 2017, στην πόλη της Έδεσσας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και παρακαλούμε να παραστείτε με το προσωπικό των υπηρεσιών σας ή τα μέλη σας στις εκδηλώσεις που αναφέρονται σ’ αυτό. Τρίτη 9 Μαΐου 2017 Ώρα 10.00π.μ.: Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, με την χοροστασία του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ και εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Βασίλειο Βασιλειάδη.
Ώρα 10.45 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφανιών από: 1. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας 2. Στρατηγός Διοικητής ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας 3. Δήμαρχος Έδεσσας 4. Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας 5. Διοικητής Διεύθυνσης Πυροσβεστικής Πέλλας 6. Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας 7. Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας 8. Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Έδεσσας 9. Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας 10. Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών 11. Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Εδέσσης, Αλμωπίας Ν. Πέλλας 12. Σύνδεσμος Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου 13. Σύνδεσμος Τραυματιών Πολεμιστών Οπλιτών Ν. Πέλλας 14. Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας 15. Εθνική Αντίσταση Π.Ε. Πέλλας (ΠΕΑΕΑ, ΠΟΑΕΑ) 16. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων 17. Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Π.Ε. Πέλλας 18. Ένωση Παλαιών Προσκόπων 19. Πρόεδροι άλλων Οργανώσεων, Συλλόγων, Σωματείων Σιγή ενός λεπτού και Εθνικός ύμνος Επίσης, ορίζονται: Α) Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ήλιου της 9ης Μαΐου. Β) Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των ΟΤΑ, των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης. Τελετάρχες ορίζονται οι κκ. Αναστασία Μπιρόζη, Μάρκος Μάρκου και Βασίλειος Αδραμιτιανός υπάλληλοι της Π.Ε. Πέλλας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου Σημαντική σημείωση: Η Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας παρακαλείται να φροντίσει για τις ιεροτελεστίες. Ο Δήμος Έδεσσας παρακαλείται για τη διαρρύθμιση και ευταξία του χώρου του ηρώου. Η ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία παρακαλείται να φροντίσει για την στρατιωτική παράταξη. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας παρακαλείται να μεριμνήσει για την τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: