ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

6 Απρ 2017

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας, επί της οδού Ν. Μοναστηρίου, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 και το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης ασφαλτικού οδοστρώματος επί της οδού Ν. Μοναστηρίου της Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης- Εδέσσης, αρχόμενοι από τη διασταύρωση της παραπάνω οδού με την οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Οι εργασίες θα εκτελεσθούν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας για μήκος 1.200 μέτρων περίπου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ομαλώς από την αριστερή λωρίδα της οδού. Επίσης, επί της Ν. Μοναστηρίου, στο ύψος της κεραμοποιίας Φιλίππου, στα τελευταία 70 περίπου μέτρα, θα εκτελεσθούν εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτικού και στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας με εκτροπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα, προκειμένου να αποκατασταθεί εκτεταμένη φθορά. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 7:00 το πρωί. Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με την Τροχαία Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: