ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΔΗΜΟΤΗΣ" - http://dhmoths.blogspot.gr/, email: dhmotissa@gmail.com

25 Σεπ 2013

Ορθή χρήση των κάδων ανακύκλωσης

Με αφορμή φαινόμενα ρίψης κοινών απορριμμάτων στους μπλε κάδους και άλλων απορριμμάτων εκτός κάδων, το Τμήμα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Πρασίνου του Δήμου Αλμωπίας εφιστά την προσοχή των δημοτών ως
προς την ορθή χρήση των κάδων ανακύκλωσης και την ορθή χρήση τοποθέτησης των απορριμμάτων εντός των κάδων και όχι εκτός. Ειδικότερα, οφείλουμε να μην αναμειγνύουμε με τα συνήθη απορρίμματα όσα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και πλαστικές συσκευασίες, αλλά να τα διαχωρίζουμε. Επιπλέον, δεν εναποθέτουμε μπάζα σε κάδους απορριμμάτων και δεν πετάμε σκουπίδια έξω από τους κάδους. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας (τηλέφωνα επικοινωνίας 2384350221,2384023215), δέχεται για ανακύκλωση και παλιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, φωτοτυπικά, μηχανήματα, φαξ κ.λ.π. -Γιατί η ορθολογική διαχείριση και η αξιοποίηση των απορριμμάτων πρέπει να γίνει συνειδητή πράξη και όχι υποχρέωση. -Γιατί όλοι μαζί πρέπει να προσπαθούμε για το περιβάλλον. -Γιατί αυτό που είναι φτιαγμένο από τη φύση πρέπει να το διατηρήσουμε εμείς καλύτερο από ότι είναι. Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας Κάντε κλικ εδώ για Απάντηση ή Προώθηση Χρησιμοποιούνται 0,17 GB (1%) από το όριο των 15 GB Διαχείριση ©2013 Google - Όροι και Απόρρητο Πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού: 2 ώρες πριν Λεπτομέρειες

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Μιχελάκη μετά την καταγγελία σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ ότι ο Δήμαρχος Σκύδρας κ. Γιώργος Χοΐδης έδωσε από τα ταμεία του δήμου (5) εκατομμύρια δραχμές το 1999 στην ομάδα του Άετού Σκύδρας’ με σκοπό την εξαγορά ποδοσφαιρικού αγώνα. 
 Όπως φέρεται να λέει ο ίδιος ο δήμαρχος Σκύδρας κ. Γιώργος Χοΐδης σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έγινε την περασμένη Παρασκευή και το οποίο έχει καταγραφεί από τηλεοπτική κάμερα, συνολικά η επιχορήγηση της ομάδας την περίοδο εκείνη ήταν 16 εκατομμύρια δραχμές.
Μετά από αυτές τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης απέστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Αθανάσιο Καρούντζο με την οποία ζητά να προβεί άμεσα σε διερεύνηση των καταγγελιών αυτών και να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απορρέουν από τις αρμοδιότητες του.